Constipatie in conspiratie

by florentin
19.5K views
satelit
Autobuzul a pus frana pentru ca si-a schimbat traiectoria. Cam in termenii astia se poate defini stirea aruncata cu toata pompa in ultimele zile de NASA despre recent abatutul satelit cazator asupra vastelor teritorii ale Canadei. Puteam sa pun pariu ca pe acolo va cadea, prin Canada, Siberia, prin ocean, pe undeva unde sa nu poata fi confirmat cu siguranta mai mult decat de-o stire ametita. Cu atat mai ametita cu cat e mai speculata pe toate canalele de comunicare posibile. Netul abunda. Auzi! Si-a schimbat traiectoria si a incetinit. Ce Dumnezeu, cat de prosti sa fim? Cum sa-si schimbe traiectoria un corp intrat de pe orbita joasa pe o traiectorie descendenta fara sa actioneze nicio forta externa? Cum sa franeze inainte de intrarea in atmosfera, chiar daca ne-au servit comparatia cu autobuzul? Legile fizicii spun contrariul, ca odata cu cresterea atractiei gravitationale creste si viteza, cel putin pana la intrarea in atmosfera. Dar netul mai abunda de atat de multe teorii ale conspiratiei, cate pagini ai rabdare sa rasfoiesti, cate secvente video ai curiozitatea sa vizionezi.
Cea mai tare e conspiratia deconspirarii. Mai precis campania furibunda de scoatere la iveala a tuturor dovezilor, martorilor, filmarilor, etc. referitoare la existenta extraterestrilor. Incununate de confirmarea tatucului democratiei mondiale de la Casa Alba si blagoslovite de Vatican. Asta-i cea mai tare dintre toate. Daca pana acum aveati indoieli in privinta lui ETI sau va incerca teama de ridicol, brusc, insasi propria-ti indoiala te apasa sub anatema blasfemiei. Adica cine esti tu, sa ai aroganta sa crezi ca Dumnezeu a creat numai omul in univers? Pai… acelasi care ieri erai luat de nebun sau comentator de SF daca pomeneai de omuletii gri cu ochi mari.
Cine, cand conspira, ca eu nu mai inteleg?! Dar ma bag, propag, emit…

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More