Test rapid bolnav

CEL MAI IEFTIN TEST PCR DIN BUCUREȘTI, CU ȚEAPĂ LA PACHET

by florentin
17.4K views
Ghinion! Fii-mea a mică l-a luat. Pe el, virusul, adică. Formă ușoară, așa că nu ne-am impacientat prea tare. Ghinion însă a avut din plin, că tocmai își luase bilet să plece la munte, în vacanță. Noi, ăștia bătrânii, mai fără griji, că eram la doua săptămâni după rapel.
După ce i-am facut 4 teste rapide, toate pozitive, ne-am pus problema cum ar putea fi luată în evidență, ca măcar să-i folosească pe viitor, să poată dovedi că a avut boala, dacă va avea nevoie să intre la un spectacol, să călătorească pe undeva, etc.
Cinstit și responsabil civic, idiotul de mine, mi-am zis să nu chem salvarea ca să oficializez lucrurile, pentru ca și așa nu face față ambulanța solicitărilor urgente. Dau un ban la privat și-i fac un PCR, în urma căruia introduc ei în sistem rezultatul, cum știam că sunt acum obligați.
Rapid și în weekend, așa cum promitea anunțul de pe site, am făcut o programare pentru duminică ora 12.40 la AgathaLabs (Clinica Sf. Maria, fostă Polisano).
 
 
Convins că pământul se învârte în același sens și că o clinică serioasă nu are cum să-ți dea țeapă, ne-am prezentat la data, ora și locul stabilite dar… stupoare! Mă uitam ca boul la poarta nouă, cum se zice, la fermecata ușă ferecată, pe care era afișat un orar normal și un anunț care spunea să aștept acolo până voi fi invitat înăuntru. Bineînțeles că nu m-a invitat nimeni, pentru că, bineînțeles, nu lucrează nimeni în weekend. Mai târziu am constatat, citind încă odată email-ul de confirmare a „comenzii”, că de fapt fusese schimbată (cu de la cine putere?) data programării pentru marți. Și atunci cum rămâne cu reclama de pe site?
 
 
Trăim în țara unde totul e făcut complicat, să te încurce, vorbele nu au valoare, promisiunile nu se respectă iar reglementările de tot felul par concepute seara târziu la cârciuma satului.

…ceva mai târziu

Între timp, adică imediat ce am făcut eu comanda, lucrurile s-au schimbat pe site-ul respectiv. Acum există comenzi separate pentru weekend față de restul săptămânii. De unde se vede cât sunt de ghinionist. Oricum, faptul ca reprogramarea a fost făcută pentru marți 13, spune totul. Lipsește doar pisica neagră.

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More