Sange si boarfe

by florentin
56.1K views
true-blood-6
Violenta imaginilor a reusit sa ajunga din nou la cote maxime pe Antena1 si oripilatorul meu din bucatarie isi indeplineste cu succes functia de reteta de slabit. Imaginati-va cum stateam la ora 17.00 cu gura cascata la sarmaua din farfurie si la stirile de la ora 5, cand brusc ma violeaza oripilatorul cu un accident de tren. Adica nu un tren care se loveste de ceva ci un individ care cade sub rotile trenului in miscare si… restul… tot tacamul… nici nu pot sa descriu. Vaga incercare de blur a imaginii, nu a avut darul de a acoperi oroarea, in special ca nu stiu cine si cu ce HD a filmat totul de aproape si clar, parca special pentru a fi difuzat la ora 5. La ora 19 difuzarea a fost in clar. O alta demonstratie de “profesionalism” a celor de la Intact, in goana dupa senzational, audienta si profit.
 
Tot aceleasi ratiuni, ne-au facut cadou in ultimele zile o sleahta de boarfe adunate de prin toate santurile si facute vedete si de Capatos, care dupa cum se gudura cu ochii beliti si balele aproape vizibil intinse prin platou pe langa pungile de piele umflate cu silicon, botezate cu nume suge…stive gen Simona Sensual, pare un berbec in calduri pregatit de monta. Cum au ajuns tarfele alea vedete… sa ma ierte Dumnezeu daca stiu. Au o singura calitate, aceea ca intuiesc fara gres ce vor barbatii de la ele. Dar nu asta e atat de oribil, in fond parasutele sunt elemente de salvare, cateodata chiar folositoare, oripilant e faptul ca intre orele 18-19 se pupa de zor si cu Simona Gherghe. Cred ca dupa calitatea din ce in ce mai scazuta a emisiunilor, pocnitorile si celelalte aratari care s-au abonat la “Acces direct”, sunt contagioase… adica prostia.

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More