PNL-istul “URBAN” RARES Manescu

by florentin
28.3K views

   In primul rand as dori sa stiu cu exactitate daca acest individ, vorbesc de PNL-istul Rares Manescu, chiar exista.
Eu nu l-am vazut nici macar in campania electorala, decat pe panoul gigantic in care-i facea concurenta vestimentara lui Nuti Plescoi, afisandu-si cravata Armani. De la alegeri, nici numele nu i-l mai rosteste cineva prin sector, ca sa nu mai zic de vreo dovada a activitatii primariei 6. Totul a ramas in “adormire”, ca sa folosesc o sintagma preferata de unii care populeaza primaria.

   Numitul pseudoprimar, a ales sa nu faca nimic nici in privinta contractelor incheiate de infractorul Poteras, de la care a mostenit printre altele si URBAN-ul. Aceasta societate, cu sediul in Bd. Timisoara, deserveste de multi ani sectorul 6 dar niciodata nu s-a putut observa vreo imbunatatire in ceea ce priveste colectarea gunoiului, care este principala activitate prestata. Ma refer in special la calitatea precara a masinilor, care lasa in urma lor balti pestilentiale, adevarate bombe ecologice si focare de infectie pentru locuitori. Asta chiar in fata blocurilor, pe aleile pe care trecem zilnic, in curtile in care se joaca cei mici. Totul se transforma mai apoi in praf, care ne intra pe geamuri, se depune pe alimente si pe care il inhalam zilnic. Ganditi-va in ce conditii traim, la ce riscuri ne supunem. Probabil nazuinta PNL-istlui Rares Manescu e sa ajunga din urma renumele zonei Zabrauti, a carei faima a depasit demult hotarele tarii. Imi inchipui cu tristete, cum trebuie sa se simta amaratii care lucreaza pe masinile URBAN-ului si care sunt nevoiti sa inhaleze mirosurile insuportabile ale gunoaielor pe care le manipuleaza cu echipamente de protectie inadecvate, in special in sezonul cald, pentru a pune o paine pe masa copiilor. Si ei, si noi, suntem cu totii victimele dorintei de profit fara investitie a administratiei URBAN S.A. si a iresponsabilitatii celor care au fost desemnati sa gestioneze bugetul sectorului 6.

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More