Matematica deprimanta

by florentin
57.6K views
overloaded-vehicle-0026Aseara s-a tras linie si s-a constatat ca suntem 7 miliarde fix. Fix???? Suna stupid de bine doar pentru media, pentru un eveniment de presa care sa umple gaurile de emisie cu ceva dar …stupid cum spuneam, pentru ca nu exista niciun fel de institut sau alta entitate pe planeta, capabila sa faca o asemenea estimare, nici macar cu o precizie de ±1%. In primul rand ca sunt tari de genul Indiei care nu-si vor declara niciodata cifrele statistice exacte, pentru a nu fi acuzati ca nu pot tine in frau rata alerta a natalitatii si in al doilea rand ca sunt tari conduse de idioti care nu sunt in stare nici macar sa faca un recensamant ca lumea. Nu cred ca e cazul sa mai dau vreun exemplu. Convingerea mea este ca am depasit de ceva vreme data la care universul marca cifra 7.000.000.000.
Contrar regulilor matematice, la oameni, cu cat e inmultirea mai mare, cu atat e mai mica impartirea. Adica nu mai prea ramane deimpartit ca apar tot mai multi impartitori.
Ma uit la tv si tocmai se demonstreaza ca Basescu nu poate justifica o vila de vreo 300.000 euro sau dolari, nu prea are importanta. De ce nu are importanta? Pentru ca oricum stirea nu prezinta nicio importanta. Adica atata vreme cat pamantul se invarte in acelasi sens si maine, ziua vine tot dupa noapte si iarna nu-i ca vara, atunci nu conteaza nici cat o ceapa degerata. E tot o umplutura in grila de programe tv. Trist… dar e o tara trista, deprimata, o tara de femei secate de vlaga, o tara de barbati fara coaie.

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More