Lipa, lipa, bălăceala!

by florentin
17.5K views
 
Sportivii campioni de la Dinamo s-au adunat la “catedrala” MAI pentru un eveniment special. Victor Mihalachi – 5 medalii de aur la canoe – a fost botezat a doua oară. Naș i-a fost Trăienel Igaș, care i-a înmânat cefertecatul de (re)naștere, sub forma unei plachete pe numele (corect în opinia domniei sale) Mihalache. Să fie primit!
alexandru-dumitrescu-reuters-1

Pentru botez era nevoie de apă și ca să fie serviciul complet, să plece multumiți și curați, în semn de aleasă prețuire, sportivii noștri au primit în dar de la madam Veta Lipă geluri de duș ca la saloanele de lux. Au plecat însă dezamăgiți. Se așteptau să vină și fetițele pentru un masaj thailandez dar n-au mai fost fonduri. Poate data viitoare…?! Sau le dați adresa din Canada.

Ar putea să-ți mai placă

1 comentariu

Anonim January 10, 2012 - 10:54 am

sunt incantat ca azi 10.01.2012 am descoperit blogul dvs.l-am "rasfoit" putin…de acum o sa ma apuc sa-l studiez.sunt sigur ca merita.ma declar…fan?nu,pur si simplu imi place ce,cum,si despre ce scrieti!
multumesc
gabi

Raspuns

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More