Fierb castravetii!

by florentin
13.5K views
bulgaria2Se pare ca din cand in cand rabdarea sociala atinge culmi paroxistice si da pe dinafara.
E cazul gospodarilor bulgari, care au lasat de cateva zile borcanele de castraveti, pentru a-si regla conturile cu mafia tiganeasca. Conturi pe care autoritatile lor, la fel ca ale vecinilor de la nord de Dunare (?), nu pot sau nu vor sa le gestioneze. 
Si ce-mi pasa mie, o sa ma intrebati?! De ce ma simt dator sa mai comentez si eu, nu o fac stirile de pe toate canalele media? Ba da. Dar nu reflecta suficient sau chiar deloc, starea de aprobare populara fata de gestul bulgaresc. Sa fie clar, nu fac referire la etnie in ansamblul ei, doar la gruparile sau clanurile care sunt in atentia celor de la crima organizata, a celor pentru care singura lege este faradelegea.
 
Si ma gandesc din nou la bulgari. Ei au ajuns deja la concluzia ca nu e suficienta sintagma “in atentia”, e nevoie de interventie masiva si hotarata. E unul dintre cazurile in care nu pot sa dezaprob linsajul.bulgaria
Sunt absolut convins ca un vox (sondaj de opinie) ar fi mai mult decat bine-venit in aceste momente pe televiziunile noastre de stiri, pentru ca aprobarea manifesta a repondentilor ar functiona ca un mare avertisment atat la adresa clanurilor mafiote tiganesti de la noi, cat si a autoritatilor care le tolereaza sau le acorda complicitatea. Aviz Bercea!

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More