Fabrica de invidie – dezvaluiri din culise (2)

by florentin
88.6K views
diana-voiculescu1Diana Voiculescu – cunoscuta printre angajatii OTV ca “micuta bruta blonda”, este mana dreapta a lui Diaconescu sau mai bine-zis, exact pe dos, Dan este la mana Dianei, pentru ca in multe randuri a dovedit ca fara ea risca o debusolare absoluta in ceea ce priveste managementul afacerii pe care au pus-o pe picioare …sau pe butuci, dupa caz. La prima vedere pare doar o femeie moderna, obisnuita cu shopingul si viata de lux, care nu ar prezenta cine stie ce obstacol in incheierea vreunui contract. Fizicul firav, supus in vreo doua randuri preinfarctului, figura deschisa, placuta (chiar este o femeie frumoasa), tenul specific blondelor, cu venele trasate vizibil prin transparenta pielii si vocea placuta, capabila insa de niste acute picante cum nu mi-a mai fost dat sa aud, sporesc senzatia de confort si incredere atunci cand ii treci pentru prima oara pragul biroului. Singurele elemente care ar trebui sa te alarmeze sunt cutele adunate intre sprancene in momentele de concentrare si lucirea verde a ochilor, vie, patrunzatoare.
Capcana e insa deplina si atat de bine disimulata, incat oricine intra in tirul nesfarsit si bine tintit al interogatoriului purtat sub aparenta unei banale conversatii sau barfe, se lasa prada destainuirilor totale. Fatala si pierzatoare atitudine, in special masculina, deoarece blonda nu cedeaza nimic niciodata. Castiga sau nu pierde, asta pare a fi deviza care o calauzeste.
 
 
De ce o descriere atat de detaliata? Pentru ca reprezinta esenta modului cum este gestionata afacerea OTV si mai nou PPDD. Da! Conduce si partidul. Ea este adevaratul conducator. Nimeni nu face nimic fara stirea ei, fara consimtamantul ei sau fara directiva din partea ei. Nimeni nu poate decide miscarea unui leu fara aprobarea ei. De fapt nimeni nu indrazneste macar sa propuna asa ceva. Cu totii cer si cer la nesfarsit. De cele mai multe ori raman cu cerutul. Imi amintesc perioada de inceput a televiziunii, pentru ca OTV este si copilul meu, asa cum este al lui Dan si al Dianei. Mi-au acordat increderea si eu le-am construit tehnic atat OTV-ul cat si DDTV-ul. Le-am si gestionat timp de 9 ani si apropo de ideea anterioara, am facut-o ca in filmul “Submarinul nebunilor”, cu tot soiul de improvizatii, de ma miram si eu cum dracu mai merge. Idei le veneau in fiecare noapte si tot timpul imi cereau sa inovez cate ceva, cate o alta improvizatie pentru ca bani foarte rar vedeam pentru 1 metru de cablu sau o mufa. Si cu toate astea a functionat. Infricosator, fara niciun fel de redundanta sau back-up, fara nicio piesa de rezerva, intr-un spatiu impropriu si intr-o totala improvizatie, dar a functionat. Ingrijorator pentru clasa politica si pentru concurenta care nu a inteles niciodata cum se poate?!
Fata de Diana nu stiu ce atitudine sa adopt. Relatia noastra de munca a fost destul de apropiata si nu pot sa ma plang ca m-a “executat” vreodata cum s-a intamplat cu altii dar nici corectitudinea nu a fost cuvant de ordine. Mai mult ne-am tolerat abuzurile de incredere pe care ni le comiteam reciproc. Insa pot sa o caracterizez, cu destula detasare, ca fiind cea mai energica femeie pe care am cunoscut-o, cea mai autoritara, aproape intr-un sens negativ dar si cel mai bun artificier financiar si gestionar de afacere de succes. Sovaielnica in rare cazuri in fata lui Diaconescu dar avand compensatia dependentei totale a acestuia de prezenta ei, si-a creat o aura incontestabila de unic lider in OTV. Nici promisiunile lui Dan nu au acoperire fara acceptul ei. Asupra unui singur aspect nu a avut niciodata un cuvant greu de spus, atunci cand lui DD ii venea cate o idee editoriala sau de aspect grafic, olteanul din el se impunea intotdeauna.
Despre relatia intima a Dianei cu Dan, nu e mare lucru de spus. Probabil ca a existat vreodata dar s-a stins demult. Ambii au alti parteneri de viata, ambii sunt parinti. Restul sunt doar speculatiile presei de scandal.

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.