Fabrica de invidie – dezvaluiri din culise (1)

by florentin
112.6K views
 
dddOTV-ul a fost inchis. Din nou!
Am un deja-vu, doar ca acum nu mai am un tata… pentru ca in ziua in care televiziunea a fost inchisa pentru prima oara de catre Nastase, fatalitatea a facut sa-mi pierd si parintele si toate afacerile mele, care erau indisolubil legate de OTV. Mai bine de un an mi-a luat ca sa-mi revin pe linia de plutire. De aceea, in momentele astea nu ma gandesc la inchiderea afacerii lui Dan Diaconescu, buna sau rea, cum vreti sa o considerati, ma gandesc cu groaza la zecile de angajati ramasi pe drumuri intr-un moment foarte dificil economic, cu o sansa infima de a-si gasi de lucru in acelasi domeniu. Majoritatea sunt tineri, la inceput de drum si cariera, cu rate, familii si copii, cu toata apasarea traiului de azi pe maine. Bucurati-va colegi din presa si politicieni! Ati infrânt!
 
iulian-stoicescuDe data asta am sa fac referire, cu deferenta insa, la nedespartitii Gadea si Ciutacu. Imi amintesc ca inainte de a-si cuibari emisiunile in Antene, cuplul mentionat a incercat sa produca la OTV emisiuni aproximativ similare celor care i-au consacrat, introdusi acolo de seful operatorilor de la acel moment, Iulian Stoicescu, impreuna cu care urmau sa colaboreze. Nu stiu care pe care s-au “tras” in Antena, cert e ca pana la urma nu si-au realizat proiectul. Au plecat dar spre deosebire de altii, nu au uitat ca li s-a oferit o sansa, li s-a intins o mana de ajutor atunci cand erau tineri, la inceput de drum si nu au scuipat peste umar. gadea-si-ciutacu

 “Oricat de impopular o să devin, pe mine tot mă sperie bucuria românilor care se dau subţiri, generată de faptul că se închide administrativ o televiziune. Iar motivul închiderii (suspendării licenţei, ce naiba o fi) e de un ridicol grotesc. Statul nu a returnat profesorilor tăierile abuzive de venituri, consfinţite de hotărâri judecătoreşti definitive, Să-l închidem, zic. Ca să preîntâmpin efuziunile cretine, amintesc idioţilor că amenzile neplătite se încasează, după rămânerea lor definitivă consfinţită de instanţă, cu executorul judecătoresc. Şi, dacă nu-s bani în conturi, se valorifică activele societăţii. În plus, mă distrează că urlătorii-n gura mare de satisfacţie susţin că nu se uită la OTV. Întrebarea logică e de unde ştiu ce nasol e acolo. Dar România nu se guvernează, ca mod de viaţă, pe logică. Se judecă din ficat şi din ovare, uneori din sfincter. Ceea ce-l va face (iar) erou pe domnu’ Dan. Şi va deschide Cutia Pandorei. Pentru că, odată generat precedentul, tentaţia abuzului e enormă.” (Victor Ciutacu)

 

 

 
Va urma

Ar putea să-ți mai placă

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.